ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΚΕ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στου Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων με ΠΑΣ Γιάννινα και Σάλκε.

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές και έστειλε τα δικά του

μηνύματα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ για τη Super League και αυτόν με τη Σάλκε στην πρεμιέρα του Champions League.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα, πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου» είπε ο Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα. Είναι ένα δύσκολο ματς και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Ολυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό! Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς και να νικήσουμε. Να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις της ομάδας στο Champions League. «Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στη μεγάλη γιορτή του Champions League με τη Σάλκε. Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε. Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Champions League για τον σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημα τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Ξέρετε όλη την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας. Ο Ολυμπιακός έκανε μία πολύ καλή πορεία πέρυσι στην Ευρώπη και θέλω να παρουσιαστούμε και φέτος το ίδιο καλοί και δυνατοί».

Τέλος, ο Μαρινάκης ζήτησε από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ ενότητα: «ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας. Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί. Θέλω να είστε ενωμένοι σαν γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα