«ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο κατακόρυφο ανεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τους τόνους κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, με αφορμή τους χειρισμούς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση της περιβόητης «λίστας Λαγκάρντ». 

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου

δεν παρέλειψε χθες να χρεώσει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ακόμη και «παραθεσμική και εξωθεσμική συμπεριφορά», από κοινού, φυσικά, με τον προκάτοχό του Γιώργο Παπακωνσταντίνου. «Αποκαλύπτεται η παραθεσμική και εξωθεσμική συμπεριφορά του κυρίου Βενιζέλου, του κυρίου Παπακωνσταντίνου και των συνεργατών τους, οι οποίοι επέλεξαν να επιδοθούν σε παιχνίδια σκοπιμότητας και αδιαφάνειας, την ίδια στιγμή που με τις πολιτικές τους ρήμαξαν και εξακολουθούν να ρημάζουν τη χώρα», σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι αποτελεί μείζον πολιτικό ζήτημα «το γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος ηγήθηκε του ΠΑΣΟΚ επί δύο εκλογικές εκστρατείες, κρατώντας τη λίστα Λαγκάρντ στο συρτάρι του».

Την αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «σήκωσε» και κεντρικά ο ΣΥΡΙΖΑ, με το γραφείο τύπου της Κουμουνδούρου να κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι «συγκάλυψε μια τέτοια υπόθεση, με την ίδια ευκολία που πετσόκοψε μισθούς και συντάξεις».

Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να δικαιολογήσει ότι είχε στην κατοχή του τη «λίστα Λαγκάρντ», επισήμανε: «οι δικαιολογίες του κ. Βενιζέλου για τους λόγους που δεν αξιοποιήθηκε η λίστα στερούνται σοβαρότητας και είναι πολιτικά απαράδεκτες και είναι ενδεικτικές μιας πολιτικής που βάζει στο στόχαστρό της τα ασθενέστερα στρώματα για να κάνει πλάτες στους ισχυρούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα