ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ρελάνς με… αντιμνημονιακές κορώνες και αντιπολιτευτικό λόγο επιχείρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να «δραπετεύσει» από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Στον αέρα βρίσκεται η έγκριση των νέων μέτρων, καθώς οι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως «αν δεν υπάρχει μία ολοκληρωμένη συμφωνία με τους εταίρους, τότε τα μέτρα

δεν μπορούν να έλθουν για ψήφιση στη Βουλή» και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να γίνει ψηφοφορία αν δεν διασφαλιστεί πρώτα η παράταση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής κατά δύο έτη και η «ρήτρα αντικατάστασης», καθώς και αν δεν διασφαλιστεί ότι ανοίγει η συζήτηση για περαιτέρω μείωση του χρέους και αν τα μέτρα των 13,5 δισ. δεν συνοδεύονται από κοινωνικό και αναπτυξιακό πακέτο.

Ο Ευαγ. Βενιζέλος αμφισβήτησε ευθέως τη δέσμευση Σαμαρά ότι αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία. «Δεν έχει νόημα να πετύχει η εγχείριση και να πεθάνει ο ασθενής Δεν έχει νόημα να λάβουμε μέτρα σκληρά και μετά από 3 μήνες να κληθούμε να πάρουμε και άλλα, επειδή θα υπάρχει βαθύτερη ύφεση», είπε.

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα