ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΤΕΝΑΜ…

Εν μέσω των αναταραχών που προκάλεσε η «απόλυση» του Κατσουράνη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (20:00, ΑΝΤ1) στο ΟΑΚΑ την Τότεναμ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Άντε τώρα να παίξεις με την Τότεναμ… Ένας Παναθηναϊκός σε

σοβαρή αγωνιστική κρίση και χωρίς τον Κώστα Κατσουράνη πλέον, καλείται να κάνει την ευρωπαϊκή υπέρβαση στον αποψινό αγώνα του ΟΑΚΑ με τους Λονδρέζους για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μετά το άσχημο ξεκίνημα κόντρα στη Μάριμπορ και το βαρύ 3-0, ο Παναθηναϊκός αναγκαστικά θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος, ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι κυρίως λόγω της κατάστασης που βρίσκονται οι «πράσινοι».

Στα της ενδεκάδας, ο Φερέιρα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σπυρόπουλο και τον τραυματία Μπουμσόνγκ. Το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει βασικός ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παίξει και ο πιτσιρικάς Χουχούμης.

Πέραν του αγωνιστικού κομματιού, ενδιαφέρον θα έχει και η στάση της κερκίδας μετά τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Φερέιρα και των παικτών στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και την απόφαση της διοίκησης να διώξει τον Κατσουράνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα