Στην μάχη των εκλογών το ΠΑΣΟΚ

Αύριο, Κυριακή, πηγαίνει στην Άρτα και τα Γιάννενα, προκειμένου να επισκεφθεί τον πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας και να μιλήσει με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της περιοχής, αλλά και να δώσει συνέντευξη σε περιφερειακά μέσα της Ηπείρου, να συναντήσει στελέχη του κόμματος εκεί και να μιλήσει σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων.

Την ίδια ώρα, έχει δώσει εντολή να εκπονηθεί το πρόγραμμα έξι κεντρικών εκδηλώσεων (δύο στην Αθήνα και τεσσάρων στην περιφέρεια) το επόμενο διάστημα, με την συμμετοχή

κεντρικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, ενώ δρομολογεί και τις δικές του επόμενες επισκέψεις σε Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Αλεξανδρούπολη.

Στον προεκλογικό αγώνα της, όμως, η Χαριλάου Τρικούπη, εντάσσει και τις επαφές με κοινωνικά δίκτυα που ξεκινούν από Δευτέρα. Την Τρίτη, θα υπάρξει συνάντηση με εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων επιστημονικών κλάδων, εκπροσώπων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ενώ ανάλογες συναντήσεις και εκδηλώσεις, όπου καθίσταται εφικτό, προγραμματίζονται με εκπροσώπους του χώρου της Υγείας, του Αθλητισμού και των Γυναικών.

Σε μία προσπάθεια δε, να μη μείνουν πίσω κυβερνητικά θέματα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Μαΐου τους υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ, ενώ το επιτελείο του γράφει και σβήνει τις προτάσεις του κόμματος για το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης. Αυτό θα στηριχθεί στους έξι πυλώνες για τους οποίους έχει ήδη μιλήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επιχειρώντας «άλμα στο μέλλον» και την μετά το μνημόνιο εποχή.

Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ πάντως, το θέμα της εμφάνισης του Γιώργου Παπανδρέου από κοινού με τον Φώτη Κουβέλη, λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές, δεν …ξεπερνιέται. Με το επίσημο ΠΑΣΟΚ να αποφεύγει τη συζήτηση και τον γραμματέα Επικοινωνίας του κόμματος Δημήτρη Καρύδη, να ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα χθες, μιλώντας για την ανάγκη «συσπείρωσης όλων των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ» και για συστράτευση όλων στην μάχη των εκλογών, δύο βουλευτές του κόμματος, είχαν αντίθετη άποψη. Μιχάλης Κασσής και Τάκης Ρήγας, μίλησαν με σκληρά λόγια για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα