Σοκ: Μαχαίρωσαν 11χρονο στο Ηράκλειο

Οι γονείς του ανήλικου παιδιού ανησύχησαν καθώς για δύο ώρες αναζητούσαν το παιδί τους χωρίς να καταφέρνουν να το εντοπίσουν.

Κινητοποιήθηκε η αστυνομία και τελικά ο 11χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου με 11 μαχαιριές στο θώρακα!

Αμέσως διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης προσγειώθηκε C-130 το οποίο θα μεταφέρει το άτυχο παιδί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει προσαχθεί ο 20χρονος Ολλανδός

ανιματέρ του ξενοδοχείου. Όπως γράφει το flashnews.gr, ο 11χρονος έχασε το λάπτοπ και το κινητό του και βγήκε να το ψάξει, κάπου εκεί οι γονείς του έχασαν τα ίχνη του για να βρεθεί τελικά τα ξημερώματα μαχαιρωμένο σε υπαίθριο χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας που διέμεναν.

Ο νεαρός Ολλανδός ανιματέρ, μετά από πολύωρη ανάκριση, φέρεται να ομολόγησε πως εκείνος μαχαίρωσε το μικρό και μάλιστα υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι, το οποίο νωρίτερα είχε πλύνει. Υποστήριξε ότι το θύμα έκλεψε την τσάντα με τα σύνεργά του και γι’ αυτό εξοργίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα