Σκυτάλη απολογίας στον Γιάννη Σμπώκο

Ο Γιάννης Σμπώκος θα επιχειρήσει με τη σειρά του να πείσει ότι δεν έχει καμία σχέση με ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος από την προμήθεια των εξοπλιστικών. Ο Γ. Σμπώκος αρνείται από την πρώτη στιγμή που ενεπλάκη το όνομα του στην υπόθεση ότι έχει την παραμικρή σχέση με μίζες και παράνομες πληρωμές. Αντίθετα υπεραμύνεται της νομιμότητας και της διαφάνειας των επίμαχων συμβάσεων επικαλούμενος τα ίδια τα κείμενα και τις ρήτρες που είχαν θέσει για να προστατέψουν το δημόσιο συμφέρον.

Ενδιαφέρον θα έχει η τοποθέτηση του Γ.Σμπώκου όταν φτάσει η σειρά του να δώσει τη δική του εξήγηση για τις

χειρόγραφες σημειώσεις του πρώην Υπουργού από τις οποίες φέρεται να προκύπτει μεταξύ τους οικονομική συναλλαγή. Οι απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίζονται με τον Νίκο Ζήγρα έτοιμο να θέσει νέα δεδομένα στο τραπέζι της Δικαιοσύνης.

Και ενώ ο κύκλος των απολογιών ολοκληρώνεται, όπως έγινε γνωστό η πρώην σύζυγος του Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν δεν θα εμφανιστεί να απολογηθεί, ενώ άγνωστο παραμένει και πότε θα απολογηθεί η Βίκυ Σταμάτη, η οποία πρόσφατα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αναμένει τα αποτελέσματα της βιοψίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα