Σκάνδαλο: Ερωμένη του Μπιλ Κλίντον και η Λιζ Χάρλεϊ

08:29 6/2/2014 - Πηγή: Matrix24

Οργιάζουν οι φήμες που κάνουν λόγο για ερωτική σχέση του 67χρονου πλέον Κλίντον, την περίοδο της παντοδυναμίας του, με το μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ, η οποία διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο. Ως φαίνεται η ερωτική ζωή του πλανητάρχη ήταν πολυτάραχη, καθώς όλοι θυμούνται την εξωσυζυγική του σχέση με τη νεαρή ασκούμενη Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει την προεδρία.

Την «αποκάλυψη» έκανε ο πρώην σύντροφος του μοντέλου και ηθοποιός Τομ Σάιζμορ, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε κανονίσει συνάντηση στο ζευγάρι.

Η σχέση τους φέρεται να άρχισε το 1998, όταν ο Κλίντον ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ και παντρεμένος με τη Χίλαρι. «Ο Κλίντον ναύλωσε πτήση από το Λος Άντζελες για να βρεθεί η Χάρλεϊ στον Λευκό Οίκο, όπου πέρασε τέσσερις ημέρες» ανέφερε ο ηθοποιός. Μάλιστα, ο Κλίντον και η Χάρλεϊ εμφανίζονται να έκαναν σεξ την ώρα που στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η Χίλαρι!

Η Χάρλεϊ διαψεύδει κατηγορηματικά αυτή τη φημολογία και όπως λέει την υπόθεση έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι της. «Γελοίες και ανόητες ιστορίες για μένα και τον Μπιλ Κλίντον. Εντελώς αναληθείς. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων μου» έγραψε η ηθοποιός στο Twitter.

Σημειώνεται ότι ο Σάιζμορ πριν από λίγο καιρό είχε προκαλέσει σάλο γύρω από το όνομά του καθώς ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει να καταναλώνει ναρκωτικές ουσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα