Σε τροχιά ρήξης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Στο εσωτερικό του κόμματος επικρατεί αναβρασμός ενώ η απουσία έξι βουλευτών από το Εθνικό Συμβούλιο του Σαββάτου, μεταξύ των οποίων ο Γραμματέα της Κ.Ο. Κ. Γιοβανόπουλος, συνιστά ευθεία κίνηση αμφισβήτησης προς τον Πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος που το Σάββατο χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα έναντι των στελεχών που απόφάσισαν να απουσιάζουν από τη συνεδρίαση (Γιοβανόπουλος, Ξουλίδου, Γιαταγάνα, Καπερνάρος, Νταβρής, Χρυσοβελώνη) προκαλώντας τους, ουσιαστικά, να αποχωρήσουν από το κόμμα, τις τελευταίες ώρες επιδίδεται

σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

Ωστόσο το κλίμα είναι εκρηκτικό. Ο Τέρενς Κουίκ έκανε λόγο για φράξια και ουσιαστικά ζήτησε την παραίτηση Γιοβανόπουλου από τη θέση του Γραμματέα της Κ.Ο., ο Νότης Μαριάς κάλεσε τον Π. Καμμένο να τεθεί επί τάπητος η γραμμή του κόμματος και ο ρόλος ενός εκάστου σε αυτό ενώ στελέχη έμπειρα όπως οι Π. Μελλάς, Μίκα Ιατρίδη και Μαρία Κόλλια, σιωπούν σταθμίζοντας τις επιλογές τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση πλην του Τέρενς Κουίκ που αναμένεται να συγκρουστεί ευθέως με τους έξι που απουσίαζαν, με ενδιαφέρον αναμένεται και το τι θα πράξει η Ραχήλ Μακρή, η οποία χρεώνει στα ίδια πρόσωπα την προσπάθεια υποβιβασμού της, που είχε ως αποτέλεσμα και τη σκέψη περί αποχώρησης που διατύπωσε λίγο πριν το κλείσιμο της Βουλής για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Keywords
Τυχαία Θέματα