ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Στα ειδικά μαθήματα των Γαλλικών και των Ιταλικών εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια.

Η εξέταση για τα Γαλλικά ξεκινά στις 09.00 π.μ, ενώ για τα Ιταλικά στις 16:00 μ.μ.. Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν το αργότερο μισή ώρα νωρίτερα στις αίθουσες. Η διάρκεια της εξέτασης για το κάθε μάθημα είναι τρεις ώρες.

Τα κέντρα εξέτασης για τα «Γαλλικά» στην Αθήνα είναι τα εξής:

1. Στο Ε.Κ. του 9ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (Τρώων

2- Θησείο) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Ζ.

2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου (οδός Ανεξαρτησίας 17-Χαϊδάρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Η μέxρι και Λ.

3. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Βύρωνα (Φορμίωνος και Γ. Γεννηματά 34-Βύρωνας) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και ΠΑΛ.

4. Στο Ε.Κ. του 59ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (Σεκούνδου 10- Πατήσια) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΠΑΝ μέχρι και ΣΥ.

5. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής (οδός Ηρώς Κωνσταντοπούλου 13β – Καισαριανή) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΣΦ μέχρι και Ω.

Στη Θεσσαλονίκη τα «Γαλλικά» θα εξεταστούν

1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Απ. Παύλου 28-Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Μ.

2. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης (οδός Ιθάκης- όρια Ευόσμου – Σταυρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ν μέχρι και Ω.

Το μάθημα των Ιταλικών θα εξεταστεί, στην Αθήνα, στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης (οδός Νικομηδείας 7- 9, Νέα Σμύρνη). Στη Θεσσαλονίκη όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο Ε.Κ. του 1ου ΕΠΑΛ Συκεών (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου & Γ. Ρίτσου 2-Συκιές).

Υπενθυμίζεται ότι αύριο λήγει η προθεσμία για την απόκτηση password από τα λύκεια, που είναι απαραίτητο για την υποβολή των μηχανογραφικών. Η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου και μέχρι τότε οι υποψήφιοι θα πρέπει να οριστικοποιήσουν τις προτιμήσεις τους.

Οι βαθμοί -όπως όλα δείχνουν- θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα