Ρότσα μέχρι το καλοκαίρι

Είναι οριστικό: ο Παναθηναϊκός θα πορευθεί με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αφήνοντας στην άκρη -προς το παρόν- τις περιπτώσεις προπονητών που εξέταζε. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση της ομάδας, αναγκάζει τους διοικούντες την ΠΑΕ να αποφασίσουν την… οριστική πρόσληψη του Αργεντινού στον πάγκο και όταν ολοκληρωθεί η χρονιά θα επανεξεταστεί η περίπτωσή του και αν χρειάζεται αλλαγή.

Ο Παναθηναϊκός

εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τους Σάκη Τσιώλη, Αγγελο Αναστασιάδη και Μαρίνο Ουζουνίδη, ωστόσο τούτη τη στιγμή ο Ρότσα θα είναι αυτός που θα αναλάβει έως τέλους τον τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πιθανότητα να αλλάξει αυτό δεν υπάρχει, εκτός αν ο Ρότσα δεν τα καταφέρει και η ομάδα συνεχίσει να απογοητεύει με την αγωνιστική της εικόνα και τη βαθμολογική της συγκομιδή.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις προπονητών για το καλοκαίρι ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος και για αυτό το ενδεχόμενο. Όπως έχουμε τονίσει, οι «πράσινοι» θέλουν τεχνικό που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και δη της ομάδας. Οι παραπάνω που αναφέραμε είναι τέτοιες.

Keywords
Τυχαία Θέματα