Φοβούντα να ανοίξουν το κόμμα στους… ΠΑΣΟΚους

Ήδη, εδώ και εβδομάδες, στις τοπικές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ ανά την επικράτεια, επικρατεί… πολιτικός οργασμός. Μέλη γράφονται, συνελεύσεις γίνονται, γνώμες και απόψεις ακούγονται.

Ωστόσο, στην Κουμουνδούρου αντιμετωπίζουν ένα –από τα πολλά- προβλήματα της διεύρυνσης και της αύξησης των εκλογικών ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr πολλοί γραμματείς τοπικών επιτροπών έχουν επικοινωνήσει με την Κουμουνδούρου και έχουν ρωτήσει

τα αρμόδια επιτελικά στελέχη… πόσα νέα μέλη πρέπει να κάνουν αποδεκτά! Αυτό διότι σε αρκετές περιοχές, οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που ζητούν να γίνουν μέλη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τόσο πολλοί, που… αλλάζουν εντελώς τη σύνθεση των οργάνων. Σας μεταφέρω διάλογο μεταξύ γραμματέα τοπικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλη πόλη της Βόρειας Ελλάδας με ένα επιτελικό στέλεχος του κόμματος:

-Να γράψω όσα μέλη μού έρχονται;

-Φυσικά, γιατί ρωτάς;

-Γιατί τώρα, στην επιτροπή είμαστε 26 μέλη, που εδώ και χρόνια προσπαθούμε να κρατήσουμε το νομό. Αν γράψω τους 123 ΠΑΣΟΚους που έχουν ζητήσει να γραφτούν, θα βγάλουν δικό τους γραμματέα και σε δύο μήνες θα μας έχουν πάρει την τοπική!

Keywords
Τυχαία Θέματα