ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ HALF NOTE

Η δημοφιλής jazz σκηνή της Αθήνας ανοίγει φέτος νωρίτερα από ποτέ και αφιερώνει τον πρώτο μήνα της σεζόν στην ελληνική σκηνή με βραδιές γεμάτες από πολυσυλλεκτικά ηχοχρώματα και ρυθμούς.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου και για ένα μήνα το Half Note δίνει το λόγο στους Έλληνες μουσικούς και δεξιοτέχνες, που θα ανέβουν επί σκηνής με σκοπό να μυήσουν, να ταξιδέψουν, να ξεναγήσουν το αθηναϊκό

κοινό στο πολυσυλλεκτικό σύμπαν της world music. Καταξιωμένοι αλλά και νέοι δεξιοτέχνες μουσικοί, τραγουδιστές, γκρουπ, χορευτές και performers θα εναλλάσσονται καθημερινά στη σκηνή του ιστορικού jazz club, πλημμυρίζοντας τον χώρο με μουσικές από πολλά διαφορετικά είδη: jazz, swing, ragtime, funky, blues, όπερα, ταραντέλες, φλαμένκο, ινδικά, αραβικά, fado, κρητικά, βαλκανικά, παραδοσιακά τραγούδια και πολλά ακόμη. Μίξεις πρωτότυπες και συνεργασίες απρόβλεπτες θα δώσουν το στίγμα μιας ζωντανής και πολύ δημιουργικής ελληνικής αλλά όχι μόνο- σκηνής!

Κι όλα αυτά με τιμή εισιτηρίου εναρμονισμένη στο πνεύμα της λιτότητας που διαμορφώνεται στα 10 ευρώ.

Ποδαρικό θα κάνουν στις 14 του μήνα οι Jazz Knot Quintet ενώ μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν: οι Al Mahabba με την Aisha και τον Haig Yazidjian, το Alekos Vretos Quartet, η Andre Maia Band, η Beat Ya Beat Band, οι Carousel, οι Cinema Paradiso, το Christos Tzifakis flamenco jazz trio, οι Empty Frame, το Spyros Manesis trio, το Trio Liriko, οι Αρμός και ο Γιώργης Μανωλάκης, το Λητώ Βογιαντζόγλου trio, ο Δώρος Δημοσθένους, οι Ειρήσθω εν παρόδω, η Μάρθα Μεναχέμ, ο Τάκης Μπαρμπέρης, το Αντώνης Πρίφτης quartet, ο Μάνος Πυροβολάκης, οι Τρεις Μουσικοί, το Τάσος Τσαλαπάτης trio & Egg Lemon Sauce.

INFO: Στο Half Note Jazz Club, από τις 14/09, Δευτ-Σαβ στις 22.30, Κυρ στις 21.30, είσοδος 10 ευρώ, αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών στο www.halfnote.gr. 

Keywords
Τυχαία Θέματα