ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα από τα μέσα της εβδομάδας με βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας, ανέμους και βροχές, οι οποίες θα γίνουν έντονες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Για αύριο Τετάρτη 12 του μήνα δεν θα υπάρχει μεταβολή του καιρού σε σχέση με σήμερα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σταθερή (έως 28-29 βαθμούς Κελσίου), ενώ θα σημειωθούν κάποιες βροχές στα ορεινά.

Πέμπτη 13/9

Καιρός: στα δυτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία

θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στα βορειοδυτικά κατά τόπους θα είναι ισχυρές.

Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος το απόγευμα όμως στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Άνεμοι: στα νότια δυτικών διευθύνσεων 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

Παρασκευή 14/9

Καιρός: στα δυτικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

Σάββατο 15 και Κυριακή 16/9

Καιρός: άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: σε σταδιακή πτώση από τα δυτικά.

Δευτέρα 17/9

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα