ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 755 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ

Μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Σύμπραξη Φορέων Χανίων» και με πόρους από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, θα προσληφθούν 755 άτομα με 5μηνη σύμβαση απασχόλησης στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους 6 δήμους και 5 ακόμα φορείς της περιοχής.

Το συνολικό κόστος του προγράμματος για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είναι 2.359.375 ευρώ. Η κατάθεση των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα αρχίζει αύριο Τρίτη και θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιουλίου.

Η επιλογή όσων προσληφθούν θα γίνει μέσω του ΑΣΕΠ, με τις εξής βασικές προϋποθέσεις

για όσους υποβάλουν αίτηση: να είναι Έλληνες πολίτες, ή πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι κάτοχοι δελτίου ανεργίας, ενώ αν πρόκειται για αγρότες θα πρέπει να είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ και το δηλωθέν εισόδημα τους το 2010 να μην ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Μέσω του προγράμματος η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ζητά για τις υπηρεσίες της την κάλυψη 70 θέσεων. Οι δήμοι Χανίων 323, Πλατανιά 80, Αποκορώνου 75, Κισάμου 60, Σφακίων 40 και Γαύδου 12.

Η Πολιτιστική Επιχείρηση Σελίνου ζητά 47 θέσεις απασχόλησης, το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Χανίων 25, το Ανουσάκειο Θεραπευτήριο 15, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης 6 και η Πολιτιστική Εταιρεία Χανίων 2 θέσεις απασχόλησης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα