Προσλήψεις 720 ατόμων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Η πρώτη προκήρυξη αναμένεται άμεσα και αφορά 450 ατόμων ( 330 οδηγοί και 120 τεχνικών) σε λεωφορεία και τρόλεϊ της Αθήνας. Οι προσλήψεις θα καλύψουν κενά προσωπικού που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω αποχωρήσεων προσωπικού, με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί σημαντικά τα δρομολόγια και να υπάρχουν παράπονα επιβατών.

Στο Μετρό αναμένεται να προκηρυχθούν 200 θέσεις

ηλεκτροδηγών, εκδοτών και ελεγκτών εισιτηρίων, όπως και τεχνικού προσωπικού, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σημειώνεται ότι κατά τις διαδικασίες πρόσληψης θα υπάρξει ενισχυμένη μοριοδότηση για τους συμβασιούχους που είχαν απολυθεί από την εταιρεία το 2009.

Τέλος, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναμένεται να προσλάβει 70 υπαλλήλους, που θα καλύψουν θέσεις ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ, να γνωρίζουν άριστα αγγλικά, να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ, καθώς και πιστοποιητικό υγείας Γ' κατηγορίας.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει δώσει σχετική έγκριση για τις προσλήψεις, οπότε δεν αναμένεται να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα