ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΑΝ

Στη φυλακή οδηγήθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή ύστερα από καταγγελία ιδιοκτήτη ξενοδοχείου για υπόθεση χρηματισμού.

Εναντίον τους μάλιστα εκτός από την αρχική δίωξη της εκβίασης και του πλημμελήματος της δωροδοκίας ο ανακριτής  απήγγειλε και μία επιπλέον κακουργηματική κατηγορία για εγκληματική οργάνωση που φέρονται να είχαν συστήσει με άλλα άγνωστα στην  δικαιοσύνη άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος υπάλληλος τα … φόρτωσε όλα στην προϊσταμένη του , υποστηρίζοντας ότι κατά τη

διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου του έδωσε τα χρήματα -10.000 ευρώ- προκειμένου να τα δώσει τη συγκατηγορούμενη του. Εκείνη από την πλευρά της απολογούμενη αρνήθηκε την εκδοχή αυτή και επανέλαβε πως  το ποσό αντιστοιχούσε σε ισόποσο δάνειο, που είχε δώσει για να διευκολύνει το συνάδελφό της πριν από περίπου οκτώ μήνες. Το αποτέλεσμα ήταν ότι κανενός οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί δεν έπεισαν τους δικαστές , που με την απόφασή τους τους έκριναν προφυλακιστέους.

Keywords
Τυχαία Θέματα