Προειδοποιητικά πυρά ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου

«Όταν απευθύνεστε στον Πρόεδρο της Βουλής απαιτείται να έχετε και τη σοβαρότητα και τη σεμνότητα που απαιτείται», δήλωσε ο Ευαγ. Μεϊμαράκης στον Παν. Καμμένο, που τον κατηγόρησε ότι δεν υπερασπίζεται το θεσμό.

Αλλά και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε ότι έρχεται ένα νομοσχέδιο τέρας και κατήγγειλε «μνημονιακή δικτατορία» και πραξικόπημα που πρέπει να αποτραπεί και να

εισαχθεί με κανονικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες το νομοσχέδιο προκειμένου να δοθεί η άνεση χρόνου που προβλέπει το σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής.

Θέμα και με το ψωμί

Το ενδιαφέρον είναι ότι η κυβέρνηση απέσυρε σήμερα διατάξεις για τους αρτοποιούς προκειμένου να τις καταθέσει «πακέτο» στο πολυνομοσχέδιο και να ψηφιστούν με συνοπτικές διαδικασίες και με μικρότερο τον κίνδυνο διαρροών.

Η διάταξη φαίνεται να προσκρούει σε αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και άνοιγε το δρόμο να πωλείται κατεψυγμένο ψωμί οπουδήποτε πωλούνται τρόφιμα. Όπως έγινε γνωστό αποσύρεται προκειμένου να επανακατατεθεί βελτιωμένη και να περιοριστεί η γενικευμένη απελευθέρωση πώλησης κατεψυγμένου ψωμιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα