Πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας και τους ήρθε πρόστιμο

11:10 4/2/2014 - Πηγή: Matrix24

Όπως μετέδωσε το orangeradio στην Άρτα, το Δεκέμβρη το γραφείο των ΕΛΤΑ στο Βουργαρέλι ξεκίνησε να εισπράττει τέλη κυκλοφορίας. Να σημειωθεί, ότι το υποκατάστημα στο Βουργαρέλι είναι χειρόγραφο και για αυτό το λόγο εγκαταστάθηκε ένα ειδικό πρόγραμμα στους υπολογιστές των υπαλλήλων προκειμένου να μεταφέρονται στα κεντρικά ΕΛΤΑ

όλες οι εισπράξεις τελών κυκλοφορίας της ημέρας. Καθημερινά λοιπόν όλες οι εισπράξεις με νόμιμη απόδειξη και με τη σφραγίδα του υποκαταστήματος Βουλγαρελίου καταχωρούνταν μέσω υπολογιστή στα κεντρικά ΕΛΤΑ .Συνολικά πληρώθηκαν 309 τέλη κυκλοφορίας ,τα οποία όμως φαίνονται απλήρωτα,λόγω προβλήματος στο ηλεκτρονικό σύστημα των κομπιούτερ,με αποτέλεσμα να μην καταχωρούνται τα στοιχεία των πληρωμένων τελών κυκλοφορίας στα κεντρικά ΕΛΤΑ της Άρτας. Το πρόβλημα εντοπίστηκε όταν κάποιος από το χωριό πήγε να πάρει φορολογική ενημερότητα και έκπληκτος διαπίστωσε, ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, αφού φαινόταν να χρωστά τα τέλη κυκλοφορίας!

Έτσι με τα μέχρι στιγμής …μπερδεμένα δεδομένα, όλο το Βουργαρέλι καλείται να πληρώσει εκ νέου τα ήδη πληρωμένα τέλη μαζί με το δυσβάσταχτο πρόστιμο!

Ένα επιπλέον παράδοξο είναι ,ότι το υποτιθέμενο πρόστιμο από τα υποτιθέμενα απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας δεν εμφανίστηκε στα τέλη τα φετινά που εκδόθηκαν τον Νοέμβριο του 2013.

Έτσι ξεκινά ένας αγώνας για να βγει άκρη ,με την ΔΟΥ Άρτας με την προσκόμιση απόδειξης πληρωμής και των 309 κατοίκων του χωριού και παράλληλα με την κατάθεση αίτησης προκειμένου να αποδειχθεί αυτό που μπλόκαρε το σύστημα των κομπιούτερ ,τα πληρωμένα δηλαδή τέλη κυκλοφορίας ενός ολόκληρου χωριού ,που καλείται τώρα να τα ξαναπληρώσει μαζί με το δυσβάσταχτο πρόστιμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα