ΠΑΣΟΚ: Καμία συζήτηση για διαδοχή Προβόπουλου από Στουρνάρα

Σε άρθρο το οποίο υπογράφει «Ειδικός Συνεργάτης» στο Βήμα μάλιστα, βρέθηκε και ο αντικαταστάτης στο πρόσωπο του Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «ήδη συνοδεύει εδώ και καιρό τον κ. Στουρνάρα στις συνεδριάσεις του Eurogroup και συμμετέχει ενεργά στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα».

Μάλιστα, το δημοσίευμα θέτει και το ερώτημα, εάν είναι είναι ή καλύτερα αν θα γίνει αποδεκτός από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλο

ο κ. Παπασταύρου κι αν η ύπαρξη του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ θα υπονομεύσει την τοποθέτησή του στη θέση του υπουργού Οικονομικών».

Με αφορμή το δημοσίευμα, το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Επιπλέον, σημειώνει ότι «το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι η κυβέρνηση, που κινείται στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας, σέβεται πλήρως τον θεσμικό ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας και του διοικητή της».

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:
«Δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση ή άμεση ή έμμεση αναφορά σε παρόμοιο ζήτημα μεταξύ των κκ. Σαμαρά και Βενιζέλου. Το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι η Κυβέρνηση, που κινείται στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας, σέβεται πλήρως το θεσμικό ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας και του Διοικητή της».

Keywords
Τυχαία Θέματα