Κριστιάνο Ρονάλντο ή Ριμπερί;

Τη δεύτερη Χρυσή Μπάλα στην πλούσια καριέρα του είναι πανέτοιμος να παραλάβει ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι εκ των τριών φιναλίστ μαζί με τον Αργεντινό Λιονέλ Μέσι και τον Γάλλο Φρανκ Ριμπερί για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2013 (19:30, Eurosport).

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί το φαβορί για το πολυπόθητο βραβείο, λόγω της εξαιρετικής σεζόν που έκανε με την ομάδα του αλλά λόγω των εμφανίσεων που έκανε με την εθνική του ομάδα στα μπαράζ του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Γάλλος επιθετικός

εμφανίζεται ως ο αμέσως επόμενος που μπορεί να πάρει το εν λόγω βραβείο, καθώς την περσινή σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου και στις αρχές της φετινής κατάφερε να κατακτήσει συνολικά 5 τίτλους (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions Laegue, Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Τέλος, ο Αργεντινός πασπαρτού της επίθεσης είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν αποτελεί το φαβορί πάρει τη Χρυσή Μπάλα, την οποία έχει κατακτήσει τέσσερις συνεχόμενες φορές. Ο Μέσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα, όμως ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα