ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Η 34η εκδοχή του περίφημου River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς φέρνει στην Ελλάδα και τους Nouvelle Vague και τους Thievery Corporation.

Όλος ο καλός κόσμος της ντόπιας

αλλά και της ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής είναι έτοιμος να δώσει το «παρών» στο πιο «πράσινο», eco-friendly, μες στη φύση μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού.

Το πάρτι δίπλα στις όχθες του Αλιάκμονα στο Νεστόριο της Καστοριάς συμπληρώνει αισίως 34 χρόνια φέτος, έχοντας δημιουργήσει ένα φανατικό πυρήνα κοινού που θα βρεθεί από την 1η έως και τις 5 Αυγούστου στην ακριτική Καστοριά. Οργανωμένη κατασκήνωση στη φύση και μουσική πάνε και φέτος μαζί και μάλιστα με πλειάδα καλλιτεχνών να περιλαμβάνονται στο ρόστερ του φεστιβάλ.

Από την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Μπάμπη Στόκα, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Κωστή Μαραβέγια, την Νατάσα Μποφίλιου, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη μέχρι τους Nouvelle Vague και τους Thievery Corporation το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ είναι κάτι παραπάνω από πλήρες.

Βάλτε μαζί και τα DJ sets που θα ακολουθούν κάθε live και θα ολοκληρώνονται τις μικρές ώρες της μέρας και έχετε μια σαφή εικόνα για το διονυσιακό πάρτι στην καρδιά της φύσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αλλά και οι πληροφορίες και οι όροι για τους κατασκηνωτές βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα στο: http://www.riverparty.org.

INFO: Στο Νεστόριο Καστοριάς, από 1η έως 5 Αυγούστου

Keywords
Τυχαία Θέματα