Πάνθραξ ο θησαυρός για την ΑΕΚ

Ή του ύψους ή του βάθους. Αυτή είναι η ΑΕΚ εφέτος. Η ομάδα που δεν μπορεί να κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Μετά το τρίποντο επί του ΠΑΣ, η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν δεν μπόρεσε να φύγει αλώβητη από την έδρα του Πανθρακικού (1-0) και παραμένει τελευταία (και μόνη) στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχε κατοχή, είχε τελικές, είχε χαμένες ευκαιρίες απέναντι σε μία ΑΕΚ που είχε τον

Κωνσταντόπουλο, ο οποίος κρατούσε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Πανθρακικός βρήκε τη λύση με τον Βαϊρουά, ο οποίος στο 62′ σκόραρε το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς. Η ΑΕΚ έφυγε χωρίς βαθμό από την Κομοτηνή με τον Εβαλντ Λίνεν να κάνει (άστοχες) δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος του ματς για τη διαιτησία του κ.Ζαχαριάδη.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μουνάφο, Λαδάκης, Μίνγκας, Λουσέρο, Βαϊρουά (Βιγιαρέχο 81′), Μπαϊκάρα, Παπαδόπουλος (Κοντογουλίδης 94′)

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Φούντας, Γκερέιρο, Αρκούδας, Φέτσης (Κατίδης 73′), Κουτρουμπής, Φουρτάδο (Σταματής 68′), Παυλής (Κατσικοκέρης 82′), Κοτσαρίδης, Κορδέρο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάνθραξ, ΑΕΚ,panthrax, aek