Πάει για… κούρεμα η ΑΕΚ

Σήμερα Παρασκευή αρχίζει ο Ανδρέας Δημητρέλος τις συναντήσεις και τις τηλεφωνικές επαφές με τους περίπου 150 πιστωτές για να πετύχει το «κούρεμα» που επιθυμεί ο Δημήτρης Βιντιάδης για να μπει στην ΑΕΚ. Οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν πιθανότατα από τους προμηθευτές και όχι από τους ποδοσφαιριστές και ανάλογα την περίπτωση, το προτεινόμενο κούρεμα των χρεών θα αρχίζει από 10% και θα φτάνει το 50%. Η συμφωνία θα προβλέπει ο πιστωτής να εισπράττει

το υπόλοιπο ποσό άμεσα, αρκεί βέβαια να μπει στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Βιντιάδης. Να υπενθυμίσουμε πως η ΑΕΚ χρωστά περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ και ο στόχος του Βιντιάδη είναι αυτό το ποσό να πέσει στα 5 εκατομμύρια.

Όπως είναι λογικό οι διαπραγματεύσεις θα πάρουν καιρό, πιθανότατα έως τα μέσα Δεκεμβρίου, και στην ΑΕΚ ελπίζουν να πετύχουν το πολυπόθητο «κούρεμα» για να πειστεί ο Βιντιάδης. Πάντως, θα υπάρξει μαζί του νέα συνάντηση για να ζητηθεί ταμειακή διευκόλυνση, με τη μορφή δανείου έναντι της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία πιθανότητα θα γίνει τον Δεκέμβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα