Οι «περσόνες» ενοχλούν την Κουμουνδούρου

Μάλιστα, χθες, με κείμενό του στην ιστοσελίδα του χώρου, rednotebook.gr, ο βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης ουσιαστικά απευθύνθηκε στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς να είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα σκεφτεί να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια «λαμπερά πρόσωπα».

«Είναι όμως (σ.σ. η συμπεριφορά Τατσόπουλου) κι ένα «μάθημα» που τουλάχιστον τα συλλογικά όργανα και η ηγεσία του κόμματος πρέπει

επιτέλους να πάρουν. Η ανάδειξη ανθρώπων που δεν έχουν τη παραμικρή σύνδεση, ιδεολογική και πολιτική, με τον χώρο δημιουργεί «περσόνες» και αποτυπώνει μια έλξη που αισθανόμαστε προς την «εύκολη» αναγνωρισιμότητα αντί της αγωνιστικότητας και της ανιδιοτέλειας», γράφει μεταξύ άλλων ο Καραγιαννίδης, στηλιτεύοντας και όσα στελέχη του κόμματος κάνουν πολιτική μέσω social media: «Η πολιτική διαβούλευση δε μπορεί να γίνεται μέσω της ανταλλαγής like στο Facebook, ούτε με retweets. Εκτός αν τελικά πιστεύουμε ότι οι πιο «σημαντικοί» άνθρωποι είναι αυτοί που απλά «πουλάνε», που φωτογραφίζονται χιλιάδες φορές κι έχουν τέλος πάντων μια αγοραία σχέση με την επικαιρότητα και την κοινωνία», καταλήγει, φωτογραφίζοντας αρκετούς βουλευτές και στελέχη της Κουμουνδούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα