Οι Ανώνυμοι χάκερς υποστηρίζουν την Γάζα

Με μαζική επίθεση με την επωνυμία #OpIsrael, οι Ανώνυμοι χάκερς κατέβασαν 700 ισραηλινές ιστοσελίδες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επίθεση των Ισραηλινών στην Γάζα.

Μεταξύ των ιστοσελίδων που κατέβασαν ήταν και κυβερνητικές, όπως αυτή του Υπουργού Εξωτερικών, αλλά και εμπορικού ενδιαφέροντος, όπως είναι ιστοσελίδες για προσέλκυση τουριστών. Είναι η μεγαλύτερη επίθεση, που δέχεται το ηλεκτρονικό σύστημα του Ισραήλ, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, είδηση που την επιβεβαίωσαν και τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Οι

Ανώνυμοι χάκερς στο Twitter έγραψαν: «Υπάρχουν τόσες κατεβασμένες ιστοσελίδες και εμείς μόλις φτιάξαμε μια λίστα από αυτές». Οι ακτιβιστές χάκερς, επίσης, έχουν κατεβάσει και την ιστοσελίδα της Ισραηλινής Προεδρίας, αλλά και το blog του Υπουργείου Άμυνας.

Η εφημερίδα «Jerusalem Post» επιβεβαίωσε την επίθεση των χάκερς, που περιλαμβάνει την ιστοσελίδα του κόμματος Καντίμα, της Τράπεζας της Ιερουσαλήμ, αλλά και του δήμου του Τελ Αβίβ.

Σε κάποιες από αυτές τις ιστοσελίδες έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες με θύματα Παλαιστινίους, ενώ σε άλλες υπάρχει το μήνυμα «Αυτή η επίθεση είναι απάντηση στην αδικία κατά των Παλαιστινίων».

Keywords
Τυχαία Θέματα