Οι Anonymous επιτέθηκαν στο Ισραήλ

12:32 7/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι Anonymous, σύμφωνα με αξιωματούχο της ισραηλινής κυβέρνησης απέτυχαν να κλείσουν ιστοσελίδες-κλειδιά, «Οι Anonymous δεν έχουν την ικανότητα να προσβάλουν τις ζωτικής σημασίας υπηρεσίες».

Παράλληλα τα μέσα ενημέρωσης της χώρας μετέδωσαν ότι τα υπουργεία Άμυνας και Παιδείας καθώς και πολλές τράπεζες που δέχθηκαν κυβερνοεπίθεση, κατάφεραν να τις

αντιμετωπίσουν επιτυχώς.

Παράπλευρες πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται από την ισραηλινή κυβέρνηση, αναφέρουν ότι κυβερνοεπίθεση δέχθηκαν και το υπουργείο Οικονομικών αλλά και το Χρηματιστήριο της χώρας.

Η κυβερνοεπίθεση είχε προαναγγελθεί από τους Anonymous σε βίντεο που ανάρτησαν στο youtube και πραγματοποιήθηκε την παραμονή της ημέρας μνήμης για το Ολοκαύτωμα. Οι Anonymous στο βίντεο απευθύνονται στην ισραηλινή κυβέρνηση λέγοντας «Δεν έχετε σταματήσει την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν έχετε διακόψει τους παράνομους εποικισμούς. Δεν έχετε σεβαστεί την εκεχειρία. Έχετε δείξει ότι δεν σέβεστε το διεθνές δίκαιο. Αυτοί είναι οι λόγοι που στις 7 Απριλίου κορυφαίοι χάκερς από όλο τον κόσμο αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό για να σβήσουν το Ισραήλ από το κυβερνοδιάστημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα