Ο Τοτσέ έκρινε το ντέρμπι

Ο Τοτσέ έκρινε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής. Ο Ισπανός φορ σκόραρε στο 24ο λεπτό και ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ, κατακτώντας το πρώτο εφετινό εντός έδρας τρίποντο.

Το ματς του ΟΑΚΑ ήταν κακό, όπως το περιμέναμε. Λίγες φάσεις και μέτριο θέαμα από δύο ομάδες που δικαιολόγησαν τη βαθμολογική

τους θέση. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο τυχερός γιατί είχε τον Τοτσέ, τον άνθρωπο που την κρίσιμη ώρα θα έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα. Το έκανε στο 24ο λεπτό μετά την ωραία πάσα του Χριστοδουλόπουλου, ενώ είχε 1-2 ευκαιρίες ακόμη να προσθέσει ακόμη ένα γκολ στο… σακούλι του.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και το έπραξε στο δεύτερο ημίχρονο. Κράτησε περισσότερο μπάλα, έψαξε το γκολ, αλλά δεν κατάφερε κάτι πλην των δύο επικίνδυνων σουτ του Κοντοέ και του Κουτρουμπή στις καθυστερήσεις. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος με τις δύο επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν στην άμυνα και γλίτωσε τους «πράσινους» από… εμφράγματα.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Φουρλάνος (64′ Χουχούμης), Σισοκό (70′ Σισοκό), Χριστοδουλόπουλος (90+ Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ.

ΑΕΚ (Έβαλτ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Γκερέιρο (75′ Ρίκκα), Λαγός, Φουρτάδο, Φούντας (85′ Παπαδημητρίου), Φέτσης (70′ Κατίδης), Βλάχος, Κουτρουμπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα