Νικητής στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος άρχισε καλύτερα το ματς αφού είχε περισσότερη ταχύτητα και αγωνιστικό θράσος από τον αντίπαλό του. Παρά το γεγονός όμως ότι έκανε ευκαιρίες, ο Ιστορικός δεν σκόραρε κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς με το πέναλτι του Αθανασιάδη στο 39′ και διπλασίασε τα τέρματά του στο 42′ με κεφαλιά του ίδιου παίκτη μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη.

Η αποβολή του Λάζαρ στο 44′ (πέταξε

αντικείμενο στην εξέδρα) άλλαξε τα αριθμητικά δεδομένα του ματς και ο Πανιώνιος έγινε σαφώς πιο επιθετικός στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τις κατάλληλες αλλαγές από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο η ομάδα της Νέας Σμύρνης κυριάρχησε στην επανάληψη, μείωσε σε 1-2 στο 56′ με τον Αραβίδη αλά δεν μπόρεσε, παρά τη μεγάλη προσπάθεια, να φτάσει στην ισοφάριση.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Ρόκας (Σάμαρης 46′), Αραβίδης, Κολοβός (Διαμαντάκος 76′), Οκόγιε (Ντούνης 65′).

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Κουμάλο, Έτο, Γκαρσία (Κίτσιου 66′), Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (Βιβιανί 88′), Αθανασιάδης (Γιάννου 77′).

Keywords
Τυχαία Θέματα