ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ πολλές και διάφορες ειδικότητες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Tweet Κατηγορία: Εργασία Μηχανολόγοι, Χημικοί ή Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (3) από το ΑΠΘ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Βελτίωση Αειφορίας Τεχνολογίας Παραγωγής Ντίζελ [SustainDiesel] - 09ΣΥΝ-32-328», με κωδικό 84873, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Σαμαρά

Ζήση, καθηγητή Μηχανολόγο Μηχανικό προτίθεται να αναθέσει για διάστημα 16,5 μηνών (με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του εν λόγω έργου), σε 3 άτομα, και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 38.720,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

Συμμετοχή στη διεξαγωγή καθώς και ανάλυση και επεξεργασία των αποτελεσμάτων των πιλοτικών μετρήσεων αξιολόγησης του πειραματικού καυσίμου του Sustaindiesel σε κινητήρα. Επίσης συμμετοχή στην συγγραφή των τεχνικών εκθέσεων (3 άτομα: 16,2 – 16,2 - 16 ανθρωπομήνες το καθένα).

Αναλυτικά η προκήρυξη

 

Μηχανολόγος, Χημικός ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (PhD) από το ΑΠΘ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Βελτίωση Αειφορίας Τεχνολογίας Παραγωγής Ντίζελ [SustainDiesel] - 09ΣΥΝ-32-328»,με κωδικό 84873, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους,με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Σαμαρά Ζήση, καθηγητή Μηχανολόγο Μηχανικό προτίθεται να αναθέσει για διάστημα 6,5 μηνών (με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του εν λόγω έργου), σε ένα άτομο και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 13.392,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

Οργάνωση, συμμετοχή στη διεξαγωγή καθώς και ανάλυση και επεξεργασία των αποτελεσμάτων των πιλοτικών μετρήσεων αξιολόγησης του πειραματικού καυσίμου του Sustaindiesel σε κινητήρα. Επίσης συγγραφή των τεχνικών εκθέσεων (1 άτομο 6,1 ανθρωπομήνες).

Αναλυτικά η προκήρυξη

 

 

Μεταπτυχ. Φοιτητής Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας από το ΑΠΘ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «QUantifying the Aerosol Direct and Indirect Effect over Eastern Mediterranean from Satellites (Ποσοτικοποιώντας την Άμεση και Έμμεση Επίδραση των Αιωρούμενων Σωματιδίων στην Ανατολική Μεσόγειο)», με κωδικό 88426, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (ΕΠΕΔΒΜ), της Δράσης "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ", με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Πρόδρομο Ζάνη, καθηγητή του Τομέα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ προτίθεται να αναθέσει για διάστημ

Keywords
Τυχαία Θέματα