Ο Τόνι Μπλερ είχε δεσμό με τη γυναίκα του Ρούπερτ Μέρντοχ; (Φωτο)

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, οι Μπλερ και Ντενγκ διασκέδαζαν και χασκογελούσαν σαν παιδάκια στο πάρτι για τα τεσσαρακοστά γενέθλια της πρώην γυναίκας του κ. Μέρντοχ.

Συνοδευόμενο από φωτογραφίες του κοσμικού γεγονότος του 2008,το δημοσίευμα,αναφέρεται στις αντιδράσεις των δύο κατά την διάρκεια του πάρτι. Ωστόσο τη στιγμή που ο 83χρονος, σήμερα, επιχειρηματίας μπήκε στην αίθουσα τα γέλια κόπηκαν.

Ο πρώην πρωθυπουργός, πάντως, άρχισε να συζητά με τον Ρούπερτ Μέρντοχ, ενώ, η Ντενγκ, από την πλευρά της,

αμήχανη, προτίμησε να στρέψει το βλέμμα της αλλού.

Η daily mail υποστηρίζει ότι εκείνη την περίοδο ο Μέρντοχ είχε ήδη αρχίσει να έχει υποψίες για κρυφό δεσμό της τότε συζύγου του με τον Βρετανό πρωθυπουργό, ενώ, τον Δεκέμβρη, η εφημερίδα είχε αποκαλύψει ότι η Ντενγκ είχε στείλει ερωτική επιστολή στον Μπλερ, χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερα στοιχεία.

Μάλιστα, ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης είχε ήδη αρχίσει να υποψιάζεται το κρυφό love story Μπλερ – Ντενγκ και, έπειτα από το εν λόγω πάρτι, έκοψε εκνευρισμένος κάθε δεσμό με τον πρώην στενό του φίλο.

Πληροφορίες από τη Βρετανία αναφέρουν ότι όταν ο γάμος των Μέρντοχ έλαβε οριστικά τέλος αποκαλύφθηκαν αρκετά email που είχε στείλει η Ντενγκ στον Μπλερ.

Από το περιβάλλον, πάντως, του πρώην πρωθυπουργού αρνούνται τα πάντα και αναφέρουν ότι οι δύο τους ήταν απλά δύο καλοί φίλοι.

Περισσότερα στοιχεία δεν υπάρχουν, ωστόσο, οι φωτογραφίες μάλλον προδίδουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και της πρώην κυρίας Μέρντοχ.

Keywords
Τυχαία Θέματα