Διαψεύδει αποχώρηση από τη Χ.Α. ο Μπούκουρας

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που τον εκπροσωπεί: «Πληροφορηθήκαμε από τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και από διάφορους πολιτικούς και δικαστικούς συντάκτες ότι κυκλοφορεί η είδηση, ότι δήθεν ο εντολέας του γραφείου μας Ευστάθιος Μπούκουρας απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή ανεξαρτητοποίησής του. Η είδηση δεν είναι αληθής», σημειώνεται στο δελτίο Τύπου.

Νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός ΜEGA είχε παρουσιάσει επιστολή

του Στ.Μπούκουρα με την οποία εξουσιοδοτεί τον συνήγορο του να υποβάλει αίτημα ανεξαρτητοποίηση στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγ. Μεϊμαράκη.

Την είδηση της ανεξαρτητοποίησης Μπούκουρα διέψευσε και η Χρυσή Αυγή.

Το απόγευμα, ο βουλευτής μέσω του δικηγόρους του Αλέξη Κούγια είχε ανακοινώσει ότι αρνείται να μεταχθεί από τις φυλακές Ναυπλίου στον Κορυδαλλό προκειμένου να απολογηθεί σε αντιπροσωπεία της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία θα λάβει καταθέσεις από τους προφυλακισμένους βουλευτές της οργάνωσης εν όψει της άρσης ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Όπως έγινε γνωστό ο Στάθης Μπούκουρας θα στείλει υπόμνημα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ενώ αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα