«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ»

Μετωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι «τοκίζει στην απόγνωση και κερδοσκοπεί στην κρίση» εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς και δηλώνει ότι μετά τις εκλογές θα συνεργαστεί για μια κυβέρνηση που θα κρατήσει τη χώρα στο ευρώ. 


Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο κ. Σαμαράς χρησιμοποιεί

οξείς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει λόγο για ένα κόμμα που «συμπεριφέρεται σαν φοιτητική παράταξη σε αμφιθέατρο, όχι ως κόμμα ευθύνης στη μέση μιας σαρωτικής κρίσης».

Στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ μιμείται το ΠΑΣΟΚ του 1981, σχολιάζει: «Ισως η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά ως φάρσα!» και τονίζει με νόημα πως «ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν ήταν Τσίπρας…»

Ο πρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει ότι το κόμμα του δεν θα επιβάλλει άλλες μειώσεις μισθών ή επιπλέον φόρους. «Αν δεν πάρουν μπροστά οι μηχανές της οικονομίας, τίποτα δε σώζει ούτε τους μισθούς ούτε τις θέσεις εργασίας. Συγκράτηση των μισθών και άμεση ανάκαμψη είναι οι προτεραιότητές μας σήμερα», τονίζει.

Και αποσαφηνίζει πως αν η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα, θα συνεργαστεί με όποιους δέχονται τους δύο όρους, «να αλλάξει η συνταγή της ατέλειωτης λιτότητας με μέτρα ανάπτυξης και να μη θέσουμε σε κίνδυνο την παραμονή μας στην ευρωζώνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα