Ο Παναθηναϊκός του Ρότσα κόντρα στον… γνώριμο Δώνη

Το αποψινό (19:30) ντέρμπι του ΟΑΚΑ έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και πορεύεται στον πάγκο με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος κάνει ντεμπούτο, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά

στον Ολυμπιακό και θέλει να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για τίτλο.

Οι «πράσινοι» αφήνουν πίσω τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις του πρόσφατου παρελθόντος και ευελπιστούν πως με τον Ρότσα στο τιμόνι θα πάρουν το τρίποντο και θα ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Από την άλλη πλευρά, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να πάρει το διπλό για να μην χάσει την επαφή του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στα της ενδεκάδας, ο Ρότσα προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και η 11αδα θα αποτελείται πιθανότατα από τους: Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρία, Κουίνσι και Τοτσέ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται να παρατάξει τους Χακόμπο, Σταφυλίδη, Ετο, Κουμάλο και Κατσικά στην άμυνα, τους Λάζαρ, Κάτσε, ως κεντρικά χαφ, τον Φωτάκη δεξιά, τον Λίνο αριστερά (λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει να χρησιμοποιηθεί ο Ρομπέρ) και τους Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη στην επίθεση σε ένα μικτό 4-4-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα