Ο Μήτρογλου έκρινε το ντέρμπι

Με γκολ στο 90′ ο Ολυμπιακός έφυγε με το μεγάλο διπλό από το «Απόστολος Νικολαϊδης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κακό ήταν το θέαμα στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και τον Παναθηναϊκό τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή που είχαν ως αποτέλεσμα να μην

μπορεί να αναπτυχθεί σωστά. Αν εξαιρέσουμε την κεφαλιά του Μήτρογλου και το πλασέ του Μέντες, το ντέρμπι δεν μας έδωσε άλλες φάσεις, παρά μόνο αρκετά… καπνογόνα από τους οπαδούς.

Στο δεύτερο μέρος και μέχρι το 70ο λεπτό είδαμε διαφορετικό αγώνα. Από τις μόλις τρεις τελικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, είδαμε τις τριπλάσιες, με κορυφαίες ευκαιρίες αυτές των Μήτρογλου και Φιγκερόα. Ο πρώτος νικήθηκε στην κεφαλιά από τον Καπίνο, ο δεύτερος σε τετ α τετ με τον Ρομπέρτο πλάσαρε άουτ.

Φάσεις έχασε κι άλλες ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήρε το μεγάλο διπλό. Η φάση του 90ου λεπτού έκρινε το ντέρμπι με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει το 16ο εφετινό γκολ του σε Ελλάδα και Ευρώπη και να κρίνει το ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός, χωρίς να είναι καλύτερος, νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό και πάει χωρίς απώλειες στο ντέρμπι κορυφής την επόμενη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός (72′ Αμπεΐντ), Ζέκα, Πράνιτς, Φιγκερόα (85′ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ (61′ Γιαταμπαρέ), Φουστέρ (90+2′ Εντινγκά), Σαβιόλα (66′ Βάις), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα