Ο επιμένων επιστρέφει δριμύτερος

Κατά γενική ομολογία ο Παναιτωλικός βρέθηκε πέρυσι μακριά από τα κέντρα αποφάσεων και τελικά υποβιβάστηκε έχοντας πρώτα ξοδέψει αρκετά χρήματα σε μεταγραφές και αλλαγές προπονητών. Φέτος, η ομάδα επένδυσε σε ποδοσφαιριστές επιπέδου Σούπερ Λίγκας αλλά για να έρθει η άνοδος χρειάστηκε η συμμετοχή στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι οφ.

Ο Παναιτωλικός και η διοίκησή του πάντως δεν αλλάζουν ρότα. Επιλέγουν πολλές φορές το δρόμο της σύγκρουσης, ακόμα και με τους ίδιους τους οργανωμένους οπαδούς τους, αν

κρίνουν ότι έτσι εξυπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα της ομάδας. Ο Κωστούλας, έτσι και αλλιώς, έχει κάνει μία πολύ μεγάλη επένδυση (σε εγκαταστάσεις και έμψυχο δυναμικό) για να την αφήσει βορά στις διαθέσεις των φανατικών.

Η ομάδα επέστρεψε βέβαια στα σαλόνια όχι για να παίξει το ρόλο του ασανσέρ αλλά για να μείνει για χρόνια. Θεωρείται σίγουρο ότι ο Παναιτωλικός θα ενισχυθεί με αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές με στόχο να δημιουργηθεί ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που θα καταφέρει να επιβιώσει στο επόμενο, άκρως απαιτητικό, πρωτάθλημα.

Σε πρώτη φάση μπαίνει το θέμα της παραμονής του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία ενδεχόμενο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί αφού ο Μακεδόνας τεχνικός άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία.

Κάηκε το Αγρίνιο

Κατά την επιστροφή της αποστολής στο Αγρίνιο τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού Βόλου, η υποδοχή του κόσμου ήταν ενθουσιώδης. Εκατοντάδες οπαδοί δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και αποθέωσαν τους θριαμβευτές με καπνογόνα και συνθήματα. Περιχαρής δε ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας υποσχέθηκε πριμ 100.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα