Ο Άκης και το ΚΥΣΕΑ

07:31 9/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Η επαναφορά του αιτήματος διά στόματος του δικηγόρου Γιάννη Παγορόπουλου για λογαριασμό του εντολέα του καταδεικνύει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο ότι ο πρώην υπουργός αναμένει να έρθει τετ-α-τετ στη δικαστική αίθουσα με τα πάλαι ποτέ μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Κατά την εκτίμηση του μάλιστα, απαραίτητη προϋπόθεση για την ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης από το τέλος της οποίας δεν θα κριθεί μόνο η δική του τύχη , αλλά και των 18 συγκατηγορουμένων του, είναι η παρουσία των πρώην μελών του ΚΥΣΕΑ. Όπως

λέει μάλιστα, είναι ένα αίτημα που διατυπώνει από την αρχή της διερεύνησης της υπόθεσης και δεν διανοείται ότι μπορεί να …. φτάσει στο τέρμα χωρίς να έχει ακουστεί η άποψη των παλαιών του συντρόφων και κυρίως χωρίς ο ίδιος και το νομικό του επιτελείο να ρωτήσουν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ελήφθησαν οι αποφάσεις για την προμήθεια των εξοπλιστικών προγραμμάτων που τον έφεραν στο εδώλιο.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Χρήστος Κατσιάνης έχει πει ότι επιφυλάσσεται να αποφασίσει για το αίτημα αυτό. Ωστόσο, έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται το δικαστήριο για την επόμενη δικονομική φάση που είναι η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης, που εκτός απροόπτου -όπως όλα δείχνουν – θα αρχίσουν να καταθέτουν την επόμενη εβδομάδα .Και μέχρι το επόμενο τόνο θα πρέπει και να έχει αποφανθεί επί του ζητήματος της κλήτευσης ή μη των πρώην μελών του ΚΥΣΕΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα