Να σε φυλάει ο Θεός μην πάθεις κάτι στο Ευρωκοινοβούλιο

Δεν ήταν μόνο η καθυστέρηση των 40 λεπτών του ασθενοφόρου αλλά και οι σοβαρές ελλείψεις στο Ευρωκοινοβούλιο όπως για παράδειγμα απινιδωτές που μπορούν να σώσουν μια ζωή.

Πηγές από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι πολλοί βουλευτές είναι έξαλλοι καθώς δεν υπάρχει η απαραίτητη μέριμνα για τους 3.000 ανθρώπους που καθημερινά κινούνται στο δαιδαλώδες κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ευρωβουλευτής εκμυστηρεύθηκε στο Matrix24 ότι επί τρία χρόνια ζητάει να τοποθετηθούν απινιδωτές σε όλους τους

ορόφους του κτιρίου κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μπορεί το νοσηλευτικό προσωπικό του ευρωκοινοβουλίου να είναι πρόθυμο και να εργάζεται φιλότιμα αλλά δεν αρκεί.

«Πρέπει να γίνουν πολλά και δραστικά» τονίζει η πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει όχι μόνο λόγω της ιατρικής του ιδιότητας αλλά και λόγω της πολύχρονης και καθημερινής τριβής στο χώρο αυτό.

Και αν το ασθενοφόρο άργησε στην περίπτωση του κ. Παπαμστάμκου τι γίνεται σε περίπτωση που «κολλήσει» στο εξωφρενικό κυκλοφοριακό χάος των Βρυξελλών κατά τις ώρες αιχμής.

Σήμερα όλοι οι ευρωβουλευτές καθολικοί και ορθόδοξοι έκαναν το σταυρό τους να μη τους συμβεί τίποτα την ώρα που βρίσκονται στο υπερμοντέρνο αρχιτεκτονικά κτίριο της Ευρωβουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα