Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ

22:32 9/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Αν και έπαιξε για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες και ένα τέταρτο με 9, ο ΠΑΟΚ άντεξε και έφυγε νικητής από τα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά (2-1) με δύο τέρματα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 77′.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 46′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σταφιλίδης, ο οποίος μαζί με τον «Σάλπι» χάνουν το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Ο Σαλπιγγίδης χάνει και αυτό με τον Ολυμπιακό,

αφού είναι αρχηγός και η ποινή του διπλασιάζεται.

Όσον αφορά στον Πλατανιά, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη μάχη παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τετέ, με τη βοήθεια του Ιτάνζ, αφού η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του (μετά το σουτ του πρώτου) και κατέληξε στα δίχτυα του Δικεφάλου.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: (Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Δημήτρης (62′ Γιακουμάκης), Τέτε, Κάλαιτζιτς, Λαμπάρθε, Μιρτσέτα (46′ Γκονζάλες), Μπέλιτς (72′ Ονιέμα), Αναστασάκος

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Σταφυλίδης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Λάζαρ, Καμαρά (80′ Ετο), Ολίσε (51′ Λίνο), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (51′ Φωτάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα