ΜΕ ΚΟΥΙΝΣΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ετοιμάζεται να βάλει βασικό τον Κουίνσι στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό (Σάββατο, 18:15) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ο Κουίνσι ετοιμάζεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο στο εφετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο Γκανέζος έφτασε στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο και αναμένεται να δώσει το παρών στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή

(18:15) για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Κουίνσι αναμένεται να αγωνιστεί στις πτέρυγες μαζί με τον Σισοκό, ο Χριστοδουλόπουλος σε ελεύθερο ρόλο και ο Φορναρόλι στην κορυφή της επίθεσης.

Επίσης, οι Ζέκα και Μαρίνος διεκδικούν τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη, ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα χρησιμοποιήσει τον Μπουμσόνγκ, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πρόσφατα από τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα με τη Μάλαγα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η νίκη στην Κομοτηνή είναι επιτακτική, αφού μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα με τον ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός έχει μόλις 2 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα