Με… διαρροές ξεκινά το νέο Κόμμα

Εκτός σχήματος, προς ώρας τουλάχιστον, φαίνεται να μένει ο Κώστας Μαρκόπουλος διαφωνώντας για την… ηγεσία.

Στην πρώτη μορφή του σχήματος θα συμμετέχουν κατά κύριο λόγο πανεπιστημιακοί και επαγγελματίες ενώ η παρουσία πολιτικών, στη λίστα των 21 πρώτων μελών, θα περιορίζεται στον πρώην Γραμματέα των ΑΝΕΛ Μιχ. Γιαννάκη και τον πρώην βουλευτή Δημ. Σταμάτη.

Ωστόσο, σε σύντομο χρόνο στο σχήμα αναμένεται να ενταχθούν όχι μόνον όσοι αποχώρησαν από το κόμμα του Π. Καμμένου αλλά και αρκετά στελέχη

που στο παρελθόν εξελέγησαν με τη Ν.Δ. ή τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Συγκεκριμένα, από τους πρώην «Ανεξ. Έλληνες» το παρών θα δώσουν, μεταξύ άλλων, οι Χρ. Ζώης, Γ. Μανώλης, Κ. Κουράκος, ο ανεξάρτητος μετά τη διαγραφή του από τη Ν.Δ. βουλευτής Νικ. Σταυρογιάννης, ο πρ. βουλευτής της Ν.Δ.(αλλά και της ΔΗΣΥ και του ΛΑ.Ο.Σ) Κ. Κιλτίδης αλλά και οι πρώην βουλευτές του Γ. Καρατζαφέρη Κυρ. Βελόπουλος και Π. Μαρκάκης.

Εκτός ο Μαρκόπουλος

Ένα από τα στελέχη που πρωταγωνιστούσαν στις διεργασίες ήταν ο βουλευτής Εύβοιας Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος ωστόσο μοιάζει να αποστασιοποιείται από την κίνηση. Ο κ. Μαρκόπουλος φέρεται να διαφωνεί με το χρόνο εκδήλωσης της πρωτοβουλίας. Κατά πληροφορίες, ωστόσο, το κύριο πρόβλημα εντοπίζεται στον τρόπο διοίκησης του νέου σχήματος, με άλλα λόγια στο ποιός θα ηγηθεί. Κατά πληροφορίες, ο κ. Μαρκόπουλος φαίνεται ότι διατηρούσε για τον εαυτό του τη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα