Έτοιμοι να κλείσουν τους δρόμους οι αγρότες

Εχθές, ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας, αλλά και εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας για την Ενότητα και την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος, είχαν ξεχωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, ο οποίος παραδέχθηκε την ύπαρξη προβλημάτων που αφορούν τους αγρότες και την αγροτική οικονομία και δεσμεύτηκε πως τα ζητήματα αυτά «θα αποτελέσουν αντικείμενο της κυβερνητικής πολιτικής προκειμένου να υπάρξουν λύσεις».

Εν τω μεταξύ, τα τρακτέρ των Θεσσαλών αγροτών

παραμένουν παρατεταγμένα λίγο πριν από τον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Αθήνας. Οι αγρότες της Θεσσαλίας αναμένεται να συσκεφθούν και πάλι σήμερα προκειμένου να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους. Μέχρι χθες το απόγευμα η κυβέρνηση διεμήνυε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει το κλείσιμο των δρόμων, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ικανοποίησης οικονομικών αιτημάτων.

Έτοιμοι να συμμετάσχουν σε πανελλήνιες αγροτικές κινητοποιήσεις εμφανίζονται και οι αγρότες του δήμου Βισαλτίας Σερρών, που παρέταξαν τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία της Μαυροθάλλασσας.

Σε σύσκεψη αγροτοσυνδικαλιστών της ΠΑΣΥ στο Μάνεση Αργολίδας, οι αγρότες της περιοχής αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις από αύριο Τετάρτη με μπλόκα στους δρόμους. Για την ακρίβεια, έχει αποφασιστεί να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με τα τρακτέρ τους αύριο στις 13:00 στην πλατεία της Αγίας Τριάδας, στην Μιδέα, όπου και θα συμφωνήσουν προς τα πού θα κινηθούν και θα στήσουν μπλόκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα