ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

13:40 1/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Μόλις μετά το πέρας του δεύτερου αγώνα του στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός θυμίζει ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί.


Η βαθμολογική απώλεια κόντρα στον ΠΑΣ, η αντιμετώπιση από τη διαιτησία αλλά και το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας είναι μόνο μερικά από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους πράσινους.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Η αποβολή του Κατσουράνη την Παρασκευή για εξύβριση του διαιτητή

Σιδηρόπουλου θα στερήσει από τον Φερέιρα τον παίκτη ίσως και για έξι αγωνιστικές! Κάτι που σημαίνει ότι ο Πατρινός μέσος, ίσως ο ποιοτικότερος της ομάδας, θα χάσει το μισό πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, και κυρίως η Παναθηναϊκή Συμμαχία του Γιάννη Αλαφούζου, θεωρούν ότι η ομάδα αντιμετωπίζεται με εχθρική διάθεση από τη διαιτησία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση για το διαιτητή Σιδηρόπουλο μία ώρα πριν (!) τη σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Είναι, παράλληλα, σαφές ότι το ρόστερ παρουσιάζει ελλείψεις κάτι που ήταν αναμενόμενο λόγω της έλλειψης χρημάτων. Οι φορ δεν βρίσκουν στόχο ενώ πολύς λόγος έχει γίνει για την απουσία δημιουργικού μέσου που θα παίζει πίσω από τον εκάστοτε στράικερ. Αλλοι βέβαια υποστηρίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να δέσει η ομάδα και να αποκτήσει την πολυπόθητη χημεία.

Το θέμα, τέλος, της αλλαγής της έδρας απασχολεί τον Παναθηναϊκό χρόνια τώρα. Ο Φερέιρα έχει κάνει ουκ ολίγες αναφορές στο ζήτημα και πιστεύει ότι η ομάδα θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα σ΄ένα πιο μικρό και ζεστό γήπεδο. Ο Αλαφούζος από την πλευρά του εξέφρασε την επιθυμία να μετακομίσει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μόνο που αυτή δεν είναι μία απλή υπόθεση. Για να γίνει η μετακίνηση, το γήπεδο πρέπει να υποστεί λίφτινγκ αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ ποσό αν μην τι άλλο αξιοσέβαστο για μία ομάδα που μετρούσε και το τελευταίο ευρώ το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα