50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ, ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ!

12:25 1/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Αν είστε ανάμεσα στους χιλιάδες αναγνώστες που έχετε ήδη διαβάσει το μυθιστόρημα «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» με τα ρεκόρ πωλήσεων, τότε η είδηση αυτή θα σας φανεί περίεργα οικεία. 

Γυναίκα 31 ετών από την Πάντοβα της Ιταλίας σέρνει τον 10 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της  στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον για κακοποίηση. Οπως υποστηρίζει, αναγκάστηκε να υπογράψει συμβόλαιο με το οποίο του παραχωρούσε πλήρη σεξουαλική και πνευματική υποταγή, ωστόσο δεν άντεξε πλέον αυτή τη μορφή σχέσης… Μετά από 6 χρόνια «δουλείας» η γυναίκα αποκάλυψε το δισέλιδο συμβόλαιο στους δικηγόρους της, κατηγορώντας

τον πρώην σύντροφό της για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της. Τον κατηγορεί επίσης ότι την παρακολουθούσε μετά το χωρισμό τους.

Ο 41χρονος σύζυγος υποστηρίζει από την πλευρά του ότι η γυναίκα του υπέγραψε με τη θέλησή της και ότι οι σαδο-μαζοχιστικές ερωτικές πράξεις τους γίνονταν πάντα συναινετικά.

Μεταξύ άλλων, το επίμαχο συμβόλαιο προέβλεπε πως «η σκλάβα συναινεί να υπακούει και να προσφέρει τον εαυτό της προς ικανοποίηση των επιθυμιών του αφέντη της» και πως οποιαδήποτε παράβαση των όρων θα τιμωρείται με «ταπείνωση». Αν τα ερωτικά παιχνίδια υποταγής έφταναν σε σημείο υπερβολής, η κοπέλα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το «συνθηματικό» …Μάριο, ή να χτυπήσει το χέρι της τρεις φορές στην πλησιέστερη επιφάνεια.

Προβλέπονταν επίσης διάφορες ακραίες πρακτικές που απαγορευόταν να ασκήσει ο σύζυγος, όπως οποιαδήποτε μορφή βίας που αφήνει σημάδια και μώλωπες αλλά και …προχωρημένα βίτσια, όπως κτηνοβασία ή ασφυξία…

Οι ομοιότητες είναι τόσο έντονες, που εύκολα θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει πως η αληθινή αυτή ιστορία ήταν η πηγή έμπνευσης για τη συγγραφέα του πολυσυζητημένου «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», Ε. Λ. Τζέιμς. Θέμα του βιβλίου, η περίεργη σχέση ανάμεσα σε έναν εκατομμυριούχο και μια φοιτήτρια, που καλείται να υπογράψει συμφωνία σεξουαλικής και πνευματικής υποταγής. Εκεί, βέβαια, το συνθηματικό δεν ήταν «Μάριο», αλλά «Κόκκινο».

Keywords
Τυχαία Θέματα