ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟ

Σε μια επίθεση κατά πάντων προέβη σήμερα ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του στη Χαλκίδα. Υποστήριξε δε, ότι  προτεραιότητα του κόμματός του είναι η διαφύλαξη της εθνικής ακεραιότητας.

Το ερώτημα των επόμενων εκλογών δεν θα είναι «ευρώ

ή εθνικό νόμισμα» αλλά,  «Ευρώπη των λαών ή Ευρώπη των τραπεζών».είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε ομιλία προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του που συνεδριάζει στη Χαλκίδα.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι το κόμμα του αποτελεί εγγύηση σταθερότητας του τόπου, και κατηγόρησε την ΝΔ υποστηρίζοντας ότι εκπροσωπεί την Ευρώπη των τραπεζιτών, ενώ τάχθηκε εκ νέου υπέρ της καταγγελίας του Μνημονίου.

«Δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές για να γίνουμε αντιπολίτευση», είπε ο Πάνος Καμμένος, εκτιμώντας ότι τα ποσοστά που θα κερδίσει το κόμμα του θα είναι μεγαλύτερα από αυτά των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Επίσης τόνισε ότι η πρώτη προτεραιότητά του είναι η διαφύλαξη της εθνικής ακεραιότητας.

«Το πολιτικό μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου ήταν ότι ο λαός είπε όχι στην κατοχή, είπε όχι στο Μνημόνιο, και στις επιλογές τραπεζιτών τύπου Παπαδήμου» τόνισε  και υποστήριξε ότι η μόνη δύναμη που θα συγκρουστεί με τους τραπεζίτες είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το κόμμα του θα προχωρήσει σε καταγγελία «του επαχθούς και επονείδιστου χρέους μέσα στις πρώτες μέρες διακυβέρνησης».

Επίσης ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο είπε ότι «κατάφερε να πάει τη ΝΔ από το 33% της ήττας του 2009, στο 18%, που είναι το μικρότερο ποσοστό της ιστορίας της».

«Αφού διέλυσε και έβαλε ταφόπλακα σε ένα παραδοσιακό κόμμα όπως η ΝΔ, έφτασε στην απόλυτη εκτέλεση του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, κάνοντας προσκλητήριο στις μνημονιακές δυνάμεις».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ του καταλόγισε  αλλαγή πλεύσης, λέγοντας ότι προεκλογικά μιλούσε για καταγγελία Μνημονίου και τώρα μιλά για αναδιαπραγμάτευση, κάτι που το υποστηρίζουν και τα άλλα κόμματα.

Επιπλέον είπε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κάθε συνιστώσα έχει το δικό της οικονομικό πρόγραμμα, και τόνισε ότι το κόμμα του με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλες διαφορές στα εθνικά θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα