ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΕΝΤΕΣ

Μα και η άνοιξη εναντίον μας; Πόση βροχή πια;

*Έλενα Κουντουρα με χαμόγελο Κακογιάννη, σίγουρο, αυτάρεσκο, επιτυχημένο, στις ειδήσεις της Σταη. Και αυτά… Ταμπλο βιβαν! Αμίλητη! Την άλλη φορά για να μην κουράζεται να στείλει μια φωτογραφία της καλύτερα, απ τις χρυσές μέρες του μοντελινγκ.

*Μόλις πήγε να ανοίξει το στόμα της, ο κ. Κουκουλοπουλος –πενιά ζεϊμπέκικου ως ήχος- άρχισε να φωνάζει, ακολούθησαν όλοι μαζί, τσιρίδες ή βροντόφωνα, τους έκοψε όλους η Σταη με ένα «ασταδια» να αιωρείται και πέρασε σε μια

σοβαρή είδηση που δεν αφορούσε σε κανένα άλλο κανάλι για να αναφερθεί. Στον θάνατο του Κάρλος Φουέντε, του πολύτιμου αυτού συγγραφέα του Μεξικό και της ανθρωπότητας!

*Κουκουλοπουλος – Φουέντες; Φυσικά και δεν είχε διάλειμμα η κ. Σταη!

*Λίγο μετά το δελτίο της υπεροχής τις τελευταίες μέρες Στάη, βγαίνει η κύρια του καιρού της ΝΕΤ. Από κάτω το σουπερακι έγραφε «Φυσικός – μετεωρολόγος». Όχι τίποτα άλλο αλλά να δικαιολογήσουν τις συμβάσεις πως δεν παίρνουν ό,τι και ό,τι στην ΕΡΤ αλλά μόνο πτυχιούχους ανθρώπους!

*Η «συνιστώσα» του ΣΥΡΙΖΑ δε, η ΔΕΑ (ήτοι Διεθνιστική Εργατική Αριστερά), έκανε διαμαρτυρία έξω απ τις εγκαταστάσεις του ΜΕΓΚΑ στη Μεσογείων για την μεροληπτική του στάση εναντίον της παράταξης.

*Έμαθα και άλλη μια συνιστώσα εγώ! Τη Ρόζα! Αμέ!  Οι συνιστώσες δε, είναι άλλη ονομασία για τις παλαιές Κομματικές Οργανώσεις Βάσης η χαζή εγώ να μην ασχολούμαι με τέτοια γιατί τα μπερδεύω; (το βροντοφωνάζετε ε;).

*Λίγο μετά ο Αλέξης Τσίπας έκανε μια υποδειγματική συνέντευξη με τον Στέλιο Κουλογλου. Και πήρε τα νούμερα…

* Διάβασα δε ότι σχολιάστηκε πως δεν ήταν ιδιαίτερα σκληρές οι ερωτήσεις του, τις οποίες εγώ άκουσα έως και ιδιαίτερα πιεστικές. Φυσικά ζούμε καιρούς που η αγένεια, η προβολή προσωπικής άποψης, οι φωνές θεωρούνται δημοσιογραφική μαχητικότητα! O! Tempora! O mores!

*Α ρε κατακαημένο life style! Πληθαίνουν οι επιστολές και οι διαμαρτυρίες για το ότι παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και ύστερα από πολλές μειώσεις μισθών στο συγκρότημα Λυμπερη! Θλιβερό και χωρίς σχόλια!

*Θα μου πεις πόσα μη θλιβερά βλέπεις στην ελληνική τηλεόραση και στα ελληνικά ΜΜΕ πια; Πως! Τη Σισυ Χρηστίδου να βρίσκει «γλυκούλη» τον Καιάδα! Μόλις σκέφτομαι την αντίδραση της όταν της εξήγησαν τι ακριβώς είπε, καινούργιο συκώτι βάζω… Είναι η αγαπημένη μου! Μόνο αυτή θα βλέπω από δω και μπρος!

Keywords
Τυχαία Θέματα