Η Καινούργιου εξόργισε την Παπαρίζου

Η γνωστή τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου, εξαγριώθηκε με την ξανθιά παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού».

Αφορμή στάθηκαν «ρατσιστικά» – όπως ανέφερε – σχόλια, που ειπώθηκαν στη μεσημεριανή εκπομπή.

Σύμφωνα με το YES!, το πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου τοποθετήθηκε για τα μπικίνι, που επιλέγουν να φορέσουν γυναίκες μεγαλύτερων ηλικιών.

Αυτό έκανε έξαλλη την Έλενα Παπαρίζου η οποία είπε ότι «βλέποντας την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου, είδα νεαρά κορίτσια 25 χρόνων να κρίνουν μεγαλύτερες κυρίες επειδή φορούσαν μπικίνι στην παραλία. Βούρκωσα και έκλεισα την τηλεόραση. Μετά τα 30, δηλαδή, απαγορεύεται να βγεις στην παραλία; Είναι δυνατόν να κατηγορείς τους ανθρώπους για το πώς βγαίνουν στη θάλασσα; Συμπαθώ τους παρουσιαστές, αλλά τι γραμμή είναι αυτή που ακολουθούν; Όλοι θα πάμε στα 50 κι αυτό που συμβαίνει είναι κοινωνικός ρατσισμός».

Παράλληλα η τραγουδίστρια σχολίασε πως και η ίδια πήρε κάποια κιλάκια παραπάνω: «’Έβαλα περισσότερα κιλά όταν είπα ότι θα τρώω μια και καλή, παρά όταν κάνω πολλά μικρά γεύματα μέσα στη μέρα».

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου ήρθε μέσα από το προσωπικό της blog. «Την Έλενα Παπαρίζου την εκτιμώ πραγματικά. Και είχε δίκιο στην τοποθέτηση της. Όμως, “κοινωνικός ρατσισμός”, όπως η ίδια το όρισε, θα ήταν να επιβάλω τις θέσεις μου στους συνεργάτες μου ή να απαγορεύσω να ακούγονται θέσεις διαφορετικές από τη δική μου», δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα