Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ… ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ

Άνοιγμα στην ορθοδοξία, την οποία αλήθεια είναι δεν την είχαν περί πολλού στα πρώτα βήματα της οργάνωσης, επιχειρούν οι της Χρυσής Αυγής.

Και αίφνης βρέθηκαν να υπερασπίζονται τη… μνήμη του Γέροντα Παΐσιου από το… ανθελληνικό έργο ενός χρήστη του Facebook. Η σύλληψη ενός 27χρονου

πολίτη και η ταυτόχρονη απαγόρευση από το Facebook μιας σελίδας που με την ονομασία «Πατέρας Παστίτσιος» σατίριζε τη «βιομηχανία» που στήθηκε γύρω από τον πατέρα Παΐσιο προκάλεσε αντιδράσεις (ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις) αλλά και αναταραχή στο διαδίκτυο. Και τούτο διότι η Ελληνική Αστυνομία και η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εμφανίστηκε να κινείται καθ υπαγόρευσιν της Χρυσής Αυγής, καθώς η σύλληψη του «Πατέρα Παστίτσιου» φαίνεται να έγινε μετά από επερώτηση στη Βουλή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά. Όσο για την οργάνωση του κ. Μιχαλολιάκου, ασφαλώς επιχαίρει. Σε ανακοίνωσή της σχολιάζει πως η εξέλιξη αυτή (σύλληψη του «Παστίτσιου») επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι ενέργειες της Χρυσής Αυγής κινητοποιούν τον κρατικό μηχανισμό. Να σημειωθεί ότι η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. έχει ιδιαίτερο φόρτο εργασίας το τελευταίο διάστημα αφού κατ’ εντολήν του πολιτικού προϊσταμένου της κ.Δένδια καλείται να παρακολουθεί στενά τις εθνικιστικές ιστοσελίδες…»

Keywords
Τυχαία Θέματα