Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΦΙΚΡΑΤΗ

Αυτά που δεν είπε σε καμία ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με τον Ιφικράτη Αμυρά, φρόντισε να τα πει ο ίδιος ο «αντάρτης πόλεων».

Με ανακοίνωση που ανέβασε στο προσωπικό του μπλογκ, ο θερμόαιμος επαναστάτης διέψευσε ότι ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ ή στη συνιστώσα ΔΗΚΚΙ, που τον πρότεινε και για υποψήφιο,

όπως έχει αποκαλύψει το matrix24.gr και… ευχαρίστησε τη ΝΔ που κατέστησε πανελληνίως γνωστές τις απόψεις το, έστω και «με κοπτοραπτική των λεγομένων του στο σχετικό βίντεο». «Το συγκεκριμένο βίντεο δεν αναλύει τις πολιτικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΔΗΚΚΙ. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΔΗΚΚΙ έχουν οργανική σχέση με τον ένοπλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Το βίντεο είχε σκοπό να υπενθυμίσει στον Ελληνικό Λαό ότι υποχρεούται να υπερασπίζεται με κάθε μέσον την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Ιφικράτης, ο οποίος, πάντως, αν και ποτέ δεν είχε πάρει το «πράσινο φως» επισήμως από την Κουμουνδούρου για την υποψηφιότητά του, είχε σπεύσει να… τυπώσει κάρτες ως «υποψήφιος Α’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα