Φουλ επίθεση ΝΔ στον «ΣΥΡΙΖΑ της δραχμής»

Όσο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να διαφωνούν, δημοσίως, για την παραμονή ή μη της Ελλάδας στην ευρωζώνη και για τη στάση έναντι του Μνημονίου και των πολιτικών που προκύπτουν από αυτό, τόσο η κυβέρνηση και η ΝΔ θα επιμένει στη λογική της… κακοφωνίας στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και στην κατηγορία για κρυφή ατζέντα της Κουμουνδούρου.

Μετά

τις δηλώσεις του Π. Λαφαζάνη για την έξοδο της χώρας από το ευρώ, σήμερα σειρά στελεχών έριξαν νερό στο μύλο του… κατάλληλου νομίσματος για την Ελλάδα. Μόνον σήμερα, τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι κ. Καλύβης, Μηλιός και Βίτσας εμφανίστηκαν με θέσεις, που κατά τη ΝΔ, σηματοδοτούν την πρόθεση της Κουμουνδούρου για έξοδο από το ευρώ. Ο κ. Αλέκος Καλύβης (ΒΗΜΑ FM) δήλωσε: Συμφωνώ με τον κ. Λαφαζάνη, ο κ. Γ. Μηλιός στο Μέγκα, αν και εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Λαφαζάνη κάνοντας λόγο για μειοψηφικές απόψεις, κατέληξε ότι «το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το νόμισμα αλλά οι πολιτικές που ακολουθούνται». Τέλος, ο κ. Δημ. Βίτσας επέμεινε (ραδιόφωνο Άλφα) στο στόχο της ακύρωσης του Μνημονίου και των εφαρμοστικών του Νόμων, σε βαθύ κούρεμα και διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους, θέσεις που κατά το Μαξίμου θα οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης.

Σε ανακοίνωσή της, η Ν.Δ. καλεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει «θέλει τελικά Ευρώ ή δραχμή; Θα δημιουργήσει ναι ή όχι «bank run, φτώχεια, δυστυχία και καταστροφή» η ενδεχόμενη αμφισβήτηση του Ευρώ;».

Επίθεση εξαπέλυσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου, σημειώνοντας επί της ουσίας ως υποκριτική την «καταδίκη» των θέσεων Λαγαζάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να παραμένει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος. Παράλληλα καταγγέλλει τον κ.Τσίπρα ότι εξακολουθεί να πατά σε δύο βάρκες: «Κάθε λεπτό που περνάει και ο κ. Λαφαζάνης παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, κάθε λεπτό που περνάει και ο κ. Λαφαζάνης παραμένει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπός του, δηλαδή επίσημος εκφραστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας συμφωνεί με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Το να πατάς σε δυο βάρκες, σε αυτή του Τέξας και σε αυτή του κ. Λαφαζάνη, δεν γίνεται. Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει επιτέλους άμεσα τη θέση του…

Keywords
Τυχαία Θέματα